Info n Contact

images13.jpeg

Jika ada yang berminat untuk developing software,
masalah hardware dan networking,

silahkan hubungi saya di blog ini.

10 responses to this post.

  1. Posted by Handoko on March 21, 2007 at 3:23 am

    Kalau system Sales and Distribution hingga ke accountingnya bisa gak Pak…?
    Kira2 berapa biayanya…?

    Reply

  2. Posted by didikdarmadi on March 21, 2007 at 5:43 am

    bisa2x aja pak, tegantung permintaan dan bisnis prosesnya yang jelas. kalau anda berminat kita bisa omongin, kira2x apa yang anda butuhkan atau anda bisa call saya.

    Ok thanks

    Reply

  3. Posted by Handoko on March 21, 2007 at 6:02 am

    Bisnis proses S&D biasanya agak rumit dikit, apalagi yg saya minta bisa langsung link ke accounting. Btw, situ udah pengalaman berapa tahun untuk develop software bisnis (maaf Pak, bukan meragukan kemampuan Bapak, soalnya perusahan saya punya pengalamn yg buruk dengan beberapa ISV di Indonesia. Anda professional kan…?)🙂

    Reply

  4. Posted by didikdarmadi on March 21, 2007 at 6:21 am

    di accounting dah ada programnya belom ?, yah mungkin kalo bapak dah sering punya pengalaman buruk artinya, bapak sering ganti2x program. yah itu penialian ditangan anda. yang jelas kebutuhan anda itu seperti apa?

    thanks

    Reply

  5. Posted by Himawan on March 26, 2007 at 3:51 am

    😀 Gampang itu Dik…, jabanin aja……. gimana kalo kita bisnisin proyek tersebut….?

    Reply

  6. Posted by didikdarmadi on March 26, 2007 at 6:01 am

    Iya entar kalo dia call lagi

    Thanks

    Reply

  7. Posted by sas on April 6, 2007 at 2:04 am

    bang,ada YM nya gak

    Reply

  8. Posted by didikdarmadi on April 7, 2007 at 3:51 am

  9. Posted by shenny on September 2, 2008 at 7:57 am

    Hi ddick, hope u’r still remember me. Skype? does it helps? Actually would like to hv info re. programming..to set up the system for applicants database. More simply and user friendly but it has to be sophisticated in looks..!.:) Hv you any experience? hw much the budget, averagely?

    Reply

  10. Dear Website Owner,
    Our company is on the first page when you search on Google for our primary search term “SEO Company.”
    We would like to do the same for your web site so you can come up for your main keywords as well?
    All of our processes use the most ethical “white hat” Search Engine Optimization techniques that will
    not get your website banned or penalized.
    Please reply and I would be happy to send you a proposal.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: